Welkom

Bloembinderij De Byzantijn opende haar deuren in 1992 en is ontstaan uit passie voor het maken van mooi en bijzonder bloemwerk. Of u nu op zoek bent naar een mooi boeket, rouwarrangement, bruidsboeket of een zakelijk bloemenabonnement, wij verzorgen bloemdecoraties voor elke gelegenheid. Ons assortiment is meer dan uitgebreid te noemen. Zo vindt u bij ons Equador rozen, calla's, ranonkels, witte lelies, kortom alles wat de seizoenen in de wereld aan bloemen te bieden hebben.Dienstverlening
Bloemenwinkel
Eigen bezorgdienst in de regio Den Haag
Bloemen bezorgen door heel Nederland
Rouwwerk
Bruidswerk
Bloemenabonnementen

Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening kopen, ook in onze webwinkel. Wij verzorgen al het voorkomende bloemwerk. Van boeketten voor uw medewerkers en relaties tot aankleding van speciale gelegenheden of vergaderzalen door middel van bloemstukken of speciale tafelversieringen. Een abonnement hoort ook tot de mogelijkheden, wij leveren dan wekelijks een boeket in een bijpassende vaas. Tevens kunt u bij ons een kalender inleveren met de data van verjaardagen of jubilea van uw medewerkers. Wij zorgen dat u geen enkele speciale gelegenheid van uw medewerkers vergeet.

Kom gerust eens binnen in onze sfeervolle winkel om uw wensen te bespreken.

Onno en Truusje Nikkels

Ons werk

Bruidswerk
Voor mooi bruidswerk, van bruidsboeket tot tafelversiering, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u uit voor een bezoek in onze winkel voor advies. Het helpt enorm wanneer u voor de afspraak een moodboard maakt waarop u uiting geeft van de voorkeur wat betreft vorm en kleur. Dan maken wij voor u een bruidsboeket op maat. Persoonlijker kan haast niet!

Rouwwerk
Wij helpen u graag het afscheid van een dierbare tot een bijzondere herinnering te maken. Het rouwarrangement maken wij passend bij de overledene. U bent van harte welkom in onze winkel om uw wensen met ons te bespreken. Wij zijn in de gelegenheid een lint voor u te maken in een kleur passend bij het arrangement. De kosten voor het maken van een lint bedragen € 15,00.

Contact gewenst?

Volg ons ook op Facebook

Meer weten? Afspraak maken?

Vult u s.v.p. hier uw vraag, opmerking of anderszins in, en wij nemen vrijwel direct contact met u op.

Naam:

Email:

Vraag:


     

Graag tot ziens, team De Byzantijn

Contactgegevens en route

Contactgegevens

    Bloembinderij De Byzantijn
    AEGONplein 101
    2591 TV Den Haag

    T : 070 - 385 94 40

    E : info@debyzantijn.nl

    Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
    Zaterdag 08:30 - 17:00 uur

    BTW-nr: NL8029.39.934.B.03
    KvK-nr: 27139341

 

Route